Preliminär anmälan till Julgospel med Frank Ådahl och evelina Gaard

Fredag 9 december i Ålidhems kyrka  då går årets julkonsert av stapeln med Frank Ådahl och Evelina Gaard. Skriv in din anmälan i kommentarsfältet så nart du kan så vi vet hur många platser som finns till förfogande för personer som inte sjunger i någon kör men vill vara med.

Upplägget ser ut som så att alla anmälda körsångare får tillgång till både noter och stäminspleningar. 
En övar på egen hand - eller med sin kör om en väljer att göra det tillsammans.
Sedan ses vi någon kväll under samma vecka för ett genrep utan artisterna och slutligen på fredag eftermiddag för genrep med ljud och ljus samt våra eminenta gäster och deras husband. Sen, sen blir det åka av då konserten kickar igång! 

Presentation:
The Gospel of Christmas
Evelina Gard och Magnus Ahlgren har under många år stått på scen ihop, skrivit musik och givit ut skivor. Efter det senaste gemensamma projektet ”Take me to the cross” som är en gospelmässa skriven för kör och solist, utgiven 2015, växte idén om en julkonsert fram.

Idén
Tanken med konserten är att bjuda på en välbalanserad mix av nya julsånger och de älskade klassikerna med inslag av låtar som temamässigt också passar in, men som kanske inte är rena julllåtar.

Vi vill engagera körer och sångare i de lokala kyrkorna och förbereder därför ett övningsmaterial så att vi kan göra konserten tillsammans. Alla medverkande får tillgång till noter och stäminspelningar och kan på så sätt förbereda sig inför konserten.
Vi vill helt enkelt göra detta tillsammans med ER.


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-