Stockholm gospel 19-21 augusti

Skriv gärna in din anmälan som kommentar här under så har jag alla samlade!

Kyrkans budget inrymmer anmälningsavgiften på ca 600 kr/person. Troligtvis även hela boendekostnaden som innebär del i 3-4 bäddsrum. Något enkelrum kan även bokas vid speciella skäl. Frukost brukar ingå. Resan och övriga måltider betalar man själv.

"Välkommen i augusti till inspirerande dagar för din kör, där vi berikas av varandra genom workshops och konserter i intom miljö. Året 2018 firar vi ett storslaget 30-årsjubileum och fram till dess vill vi ta vara på de djupare mötena med varandra och med instruktörerna vi presenterar. Vi ser ett starkt värde i detta. Därför väljer vi att begränsa antalet deltagare till 400 personer. 

Under denna helg kommer ni att få möta andra körer och sångare, ta del av flera olika workshops, lära er nya sånger, uppträda och inspireras av gospelkonserter. 

Vi har möjligheten att komma till er kör för att hålla en repetition av helgens repertoar. Vi hör av oss till er efter att er anmälan kommit in. "

Eftersom att det är begränsat med platser har jag redan anmält 25 personer. Det finns ännu möjlighet att komplettera ifall antalet intresserade skulle överstiga denna siffra så skriv upp så jag vet om det behövs!

Pepp pepp pepp! /Andrea

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-