15 maj  Tillsammans-dagen!

Den 15 maj är vi inbjudna att delta i Tillsammans dagen då det är tänkt att alla verksamheter i kyrkan ska delta i en gudstjänst. Efteråt är det fika och diverse aktiviteter som man får stanna kvar på om andan faller på och nyfikenheten väcks :) Musikquiz var en aktivitet t ex.

Vi kommer att sjunga "All these blessings" med barnkören och psalmen "Halleluja, ditt lov vi sjunger som går i lite afrikansk stil :)

Det finns även möjlighet för de som vill att sjunga en till låt med kyrkokören. Sommarns dörr står på glänt. Jag har noter som jag kan scanna in och skicka till den som önskar. Kontakta mig på mailen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • karin marklund » UPPSTART 9/9:  ”Kommer”

  • Karin Johansson » UPPSTART 9/9:  ”Jag kommer på söndag.”

  • Maria Asker » UPPSTART 9/9:  ”Jag kommer också!”

  • Ingela Ekholm » UPPSTART 9/9:  ”Ursäkta sent svar. Jag kommer på söndag...”

  • Christina Holmgren » UPPSTART 9/9:  ”Jag kommer Söndag 9/9”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-