Mitt enda liv

Hej!

En del har haft svårt att höra inspelningen på mitt enda liv. Jag har mixat om den och lagt till lite röst på en del ställen. Sopranen får ursäkta dock för jag har bara gjort första delen för er, resten är dock likadant fast lite annan text på vissa fraser. Förkyld igen så jag kraxar desperat fram "aldrig aldrig dö". Vi ses imorgon!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Agneta » MELLOMÄSSA 15 APRIL:  ”Stämmor finns nu under: Medlemssidor/ Musik / Mellomässan ”

  • Christina » thou oh lord:  ”Var hittar jag Lord i know. .. och de gemensamma ☺”

  • Christina Holmgren » UPPSTART 18 januari:  ”Kommer på uppstart - visste inte om middag . Dyker upp 18.30 / Christina”

  • Mathilda Finnstedt » UPPSTART 18 januari:  ”Hej och neeeej det är för sent att anmäla sig till uppstartmiddagen! Men jag vil..”

  • Maria Lindahl » UPPSTART 18 januari:  ”Jag kommer på uppstarten på torsdag.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-