Fler inspelningar

Hej!

Har lyckats överföra och kort redigera min ljudfil från Stockholm Gospel Festival i somras där vi av J T Hairston II fick lära oss två varianter av We've come this far by faith. Här är orginalversionen som spelas och sjungs i kyrkor runt om i USA i olika stilar. Samtliga stämmor finns med S A T B.

OBS! Har lyckats döpa om Lord hold me så att den nu hittas under rätt bokstav :D

Även basstämman på My God can do anything finns utlagd. Fortfarande mycket hes så jag har inte kunnat spela in S A T ännu.

Håll till godo!

/Andrea

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • karin marklund » UPPSTART 9/9:  ”Kommer”

  • Karin Johansson » UPPSTART 9/9:  ”Jag kommer på söndag.”

  • Maria Asker » UPPSTART 9/9:  ”Jag kommer också!”

  • Ingela Ekholm » UPPSTART 9/9:  ”Ursäkta sent svar. Jag kommer på söndag...”

  • Christina Holmgren » UPPSTART 9/9:  ”Jag kommer Söndag 9/9”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-